عبدالحکیم آق ارکاکلی نامزد انتخاباتی حوزه انتخابیه گنبدکاووس و از نامزدهای مورد حمایت فهرست شورای وحدت ؛
عبدالحکیم آق ارکاکلی نامزد انتخاباتی حوزه انتخابیه گنبدکاووس و از نامزدهای مورد حمایت فهرست شورای وحدت در استان گلستان است. وی بااخلاق مداری، برنامهمحوری، تشکیلات جوان، سخنوری، مدیری قوی و عامل وحدت شناخته میشود.
به گزارش روابطعمومی شورای وحدت، عبدالحکیم آق ارکاکلی با اشاره به چالشها و مشکلات استان گلستان گفت: بزرگترین چالش استان عدم نگاه درست به توسعه و تبدیلشدن به استان صنعتی و عدم حمایت از صنایع وابسته به کشاورزی و دامداری است.
وی تأکید کرد: پروژههای مغفول مانده و تعیین تکلیف نشده استان در طول بیش از ۲۰ سال اخیر اعم از منطقه آزاد، راهآهن، پتروشیمی، محیطزیست، بیابانزدایی و توسعههای زیرساختی در حوزه جاده و انرژی، عدم رعایت رژیم حقوقی رودخانه اترک و سو مدیریت منابع آبی، تنشهای آبی حوزه کشاورزی و آب شرب و همچنین عدم توسعه متوازن امکانات و پروژهها و اعتبارات در سطح استان و بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی را از دیگر چالشها و مشکلاتی دانست که نیاز به رسیدگی دارد.
نامزد انتخاباتی حوزه انتخابیه گنبدکاووس با اشاره به قوانین برزمین مانده که بر اقتصاد شهر و بهخصوص روستاها مؤثر خواهد بود، عنوان کرد: قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار مصوب ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ و قانون رفع موانع تولید، تولید رقابتپذیر و ارتقا نظام مالی کشور از مواردی است که اگر تا به امروز به آن عمل میشد بسیاری از مشکلات استانها دیده شده و حلوفصل میشد. اما متأسفانه این قوانین کماکان بر زمینمانده و مانند بسیاری از قوانین دیده نمیشود.
ارکاکلی در ادامه به وضعیت نابسامان معیشت کارگران و کارمندان پرداخت و تصریح کرد: وقتی درباره مردم صحبت میکنیم، از یک جامعه بیش از ۲۵ میلیون شاغل سخن میگوییم و باید عدالت را میان اقشار مختلف در تخصیص و توزیع رعایت کنیم؛ بنابراین حداقل به میزان تورم بایستی حقوق کارگران و کارمندان افزایش داده شود و در صورت انحراف از تورم پیشبینیشده در سال، باید بستههای حمایتی برای قشر آسیبپذیر جامعه و کارگران، کارمندان لحاظ شود. این در حالی است که بزرگترین مشکلات این مردم همین مسئله معیشتی است.
نامزد انتخاباتی حوزه انتخابیه گنبدکاووس و از نامزدهای مورد حمایت فهرست شورای وحدت درباره ساماندهی موضوعاتی محور حوزه گردشگری و محیطزیست افزود: ایران داری ثروتی به نام منابع طبیعی، گردشگری است؛ اما به آن توجهی نشده است و شاید کمتر در این حوزه روی این موضع کارکردهاند، درحالیکه برای رهایی از اقتصاد نفتی باید به سمت احیای این داراییهای گرانبها برویم؛ بنابراین مطرحکردن طرح تحول گردشگری با نگاه اکوتوریسم، ژئو توریسم، بومگردی باتوجهبه ظرفیتهای بکر ملی و منطقهای و تلاش برای تصویب قانون تحول گردشگری بهعنوان تضمینکننده اقتصاد و درآمد پایدار خواهد بود.
وی با اشاره به موج بیکاری در روستاها و خالیشدن روستاها تأکیدکرد: با طرح تحول صنایعدستی بهعنوان محرک اقتصاد بنیادین خانواده و اقتصاد خانه محور باید خانهها را کارخانه کرد و بدانیم امروز یکی از اقتصادهای اشتغالزا در دنیا توجه به موضوع صنایعدستی است و تلاش برای تصویب قانون تحول صنایعدستی و گردشگری که در کنار فعالیت اقتصادی میتواند فرهنگ غنی ما را نیز حفظ و ترویج کرده و جوانان را در روستاها ماندگار کرد.
